Hond & Baas ZENtraal

Als dierentolk communiceer ik met dieren op afstand. Wat houdt dat nu in?

 

Op telepathische wijze treed ik in contact met het dier, waarbij wij een overdracht van gedachten, gevoelens, beelden, geluid en woorden informatie op afstand uitwisselen. Dit gaat via het universum en wordt “vertaald” waardoor het dier en ik elkaar kunnen begrijpen. Het wordt niet gehinderd door afstand of objecten. Nieuwsgierig geworden?

 

Kijk dan snel verder wat ik voor u kan betekenen.

Welkom

 

 

 

 

 

Communiceren met dieren. 

Communiceren met dieren, hoe gaat het in zijn werking?  

Hebt u een vraag voor (over)uw (overleden) huisdier, dan kunt u die vraag aan mij doorgeven. Ik ontvang van u een foto van uw huisdier. Behalve dat u een vraag kunt stellen, geef ik het dier ook altijd de ruimte om zelf iets te zeggen met als doel dat er misschien een stukje gewerkt kan worden aan het welzijn van uw huisdier. U krijgt telefonisch een terugkoppeling, zodat ik de informatie die ik heb ontvangen goed met u kan bespreken. Immers het dier kan mij iets vertellen waar ik de context niet van weet, maar u wel. Tijdens het telefonisch gesprek kunnen sommige onduidelijke puzzelstukjes alsnog op z’n plek vallen. Wanneer ik communiceer met een dier pas ik altijd Reiki toe om het dier in de energie te zetten.

Tarief: € 35,-

 

Stervensbegeleiding bij dieren 

Afscheid nemen van uw huisdier is erg moeilijk. Als uw huisdier ziek is, komt er vaak een moment dat u een besluit moet nemen om de hulp van een dierenarts in te schakelen. Stervensbegeleiding is een waardevolle aanvulling voor dit moeilijk proces voor u en uw huisdier. Bij stervensbegeleiding maak ik gebruik van de combinatie van Reiki en communiceren met dieren. Voor, tijdens en na het overlijden heb ik contact met uw huisdier. Ik geef de liefdevolle energie van Reiki en leg uit wat er aan de hand is, wat er gaat gebeuren, waarom dat gaat gebeuren en wanneer dat gaat gebeuren. Met als doel dat uw huisdier goed voorbereid is op dat wat gaat komen, desondanks kan een dier op het moment met de dierenarts komt, alsnog onrustig zijn. U dient hier rekening mee te houden.

 

Stervensbegeleiding op afstand

Tijdens deze manier van stervensbegeleiding heb ik drie keer contact met uw huisdier waarbij ik uw huisdier ondersteuning bied voor, tijdens en na het sterfproces.

Tarief: € 65,-

 

Stervensbegeleiding "hands on"met ontspannede massage 

Tijdens de stervensbegeleiding “hands on” kom ik één keer op huisbezoek en heb ik twee keer contact op afstand. Het huisbezoek vraagt om stilte en rust, zodat ik mijn werk kan doen. De duur van het huisbezoek is afhankelijk van wat uw huisdier nodig heeft, maximaal 60 minuten. Wanneer uw huisdier open staat voor een ontspannende massage, pas ik dit toe.

Tarief: € 80,-

Indien u binnen een straal van 20 km van mijn adres woont, kan ik twee keer op huisbezoek komen en heb ik tijdens en na het overlijden contact met uw huisdier.  

Tarief: € 125,-

Indien u verder weg woont tot een maximum van 40 km, maar toch graag gebruik wenst te maken van mijn dienst, is dat uiteraard mogelijk met meerkosten.

Tarief: € 158,-

 

Deze tarieven zijn inclusief BTW en reiskosten.