Hond & Baas ZENtraal

 

Ondersteunende middelen & voedingssupplementen kunnen een mooie aanvulling zijn voor het geestelijk en fysieke welzijn van uw hond.

 

Daarom geef ik bij gedragstherapie & acupressuur altijd advies welke middelen ingezet kunnen worden. 

 

Wilt u graag advies voor een op maat gemaakte Bach Bloesem of Etherische olie mix voor uw hond, zonder dat u een andere behandeling afneemt, dat kan!.

 

 

Nieuwsgiering geworden, lees dan snel verder.

Welkom

 

 

 

 

 

Ondersteunende middelen

Bach Bloesem & Etherische oliën 

Bach Bloesem, Etherische oliën, kruiden en supplementen.

Wanneer er sprake is van fysiek en/of emotioneel onbalans bij de hond, is het wenselijk om gebruik te maken van ondersteunende middelen. Dit kan o.a. door inzet van op maat gemaakte etherische oliën of Bach Bloesem, maar ook kruiden en/of supplementen. De kennis hierover heb ik opgedaan tijdens de verschillende opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd. Het gebruik van ondersteunende middelen is heel breed en de werking is zeer effectief. Van oudsher worden kruiden al gebruikt voor diverse kwaaltjes. Supplementen worden ingezet ter aanvulling van te korten en/of  voor het geven van extra ondersteuning. Bij het opstellen van advies, maak ik gebruik van de biotensor, waarvoor u mij ook toestemming geeft bij het aangaan van een adviesconsult. 

 

Ondersteunend middelen kunnen o.a. worden ingezet voor:

  •  spieropbouw 

  •  revalidatie van de hond

  • de ouder wordende hond

  • verbeteren van de weerstand

  • hormonale onbalans

  • emotionele verstoringen als; stress-spanningen-verdriet-angst

  • pijn

  •  jeuk

  • verstoring in de spijsvertering. 

 

Bach Bloesem mix voor Hond & Baas 

Dieren ervaren net als wij mensen soms stress, spanningen, verdriet. Ze kunnen last hebben van hun angstgevoelens of ze vertonen wat minder sociaal gedrag. Bach Bloesems helpen de emoties in evenwicht te brengen. Elk mens en dier is uniek en daarom maak ik een op maat samengestelde Bach Bloesem Mix in een flesje van 30 ml, wat voldoende is voor ongeveer 4 weken. Het is aan te bevelen om 3 maanden lang Bach Bloesem te gebruiken om tot een goede positieve werking te komen.

 

Etherische oliën voor Hond & Baas

Ik werk graag met etherische oliën, bij goed gebruik biedt het een mooie emotionele en fysieke ondersteuning aan uw hond. De producten die ik gebruik zijn 100% biologische. U ontvangt een flesje van 10 ml wat genoeg is voor ongeveer 50 - 60 behandelingen voor uw hond.

 

In de afgelopen jaren neemt de populariteit van het gebruik van etherische oliën toe. Echter is het niet verstandig om zelf aan de slag te gaan als u er geen kennis van heeft. Want de gezegde “baat het niet, schaadt het niet” gaat beslist niet op voor uw huisdier! Sterker nog het kan zelfs schadelijk zijn voor uw hond en zeker voor uw kat!  Neem dus geen risico! Mocht u zelf een diffuser gebruiken, let er dan op dat u alleen maar 100% natuurlijke etherische olie gebruikt en beslist geen synthetische olie, dit kan irritatie aan ogen en longen veroorzaken zowel bij u als bij uw hond. Zorg er altijd voor dat er een deur open staat, zodat uw hond ervoor kan kiezen om naar een andere ruimte te gaan. Immers, de neus van de hond werkt vele malen beter dan die van ons, dus voor uw hond is de geur snel te sterk!

 

Werkwijze.

Het 1ste consult vindt telefonisch plaats en zal ongeveer 30 – 45 minuten duren waarbij ik u diverse vragen zal stellen en u stuurt mij een foto van uw hond zodat ik met de biotensor kan afstemmen. Op basis daarvan maak ik een op maat gemaakte Bach Bloesem mix of Etherische olie.  

Herhalingsconsult.

Wanneer Bach Bloesem wordt ingezet, is het advies om dit 3 maanden te gebruiken, hiervoor is een herhalingsconsult nodig. Voor een herhalingsconsult hebben we kort telefonisch overleg, zodat ik kan beoordelen of de samenstelling aangepast moet worden.

 

Tarieven

Consult + Bach Bloesem 30 ml of Etherische oliën 10 ml € 65,-  (incl. verzendkosten)

Vervolg consult Bach Bloesem 30 ml  € 25,- (incl. verzendkosten)

 

 

Betaling gaat middels een Tikkie.