Hond & Baas ZENtraal

Het toepassen van Reiki en Sanjeevini vind ik een waardevolle aanvulling bij het ondersteunen van het zelfhelend vermogen van mens en dier. Veel mensen zijn hier niet bekend mee en dat is jammer, want mijn ervaring is zo positief. Dat wil ik graag met u en/of uw dier delen!

 

Bijvoorbeeld, een hond die het "opgaf" en depressief werd, omdat zijn hondenmaatje was overleden. Na het toepassen van Sanjeevini was de hond binnen 24 uur zichtbaar vrolijker en dat zette zich door. De eigenaren waren verrast en dankbaar. 

 

Ook stel ik een op maat gemaakte Bach Bloesem Mix samen voor u en/of uw hond.

 

Wilt u hier meer over weten? Kijk dan wat ik voor u kan betekenen.

 

Aanvullende behandeling

van Reiki, Sanjeevini en Bach Bloesem. 

 

Reiki voor mens & huisdier 

Reiki is een paranormale therapie en behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Bij Reiki werken we door middel van hand opleggen op het lichaam van mens of dier. De universele energie wordt op deze wijze doorgegeven en activeert het zelfhelende vermogen. Ieder mens of dier heeft een zelfhelend vermogen, als u bijvoorbeeld een wondje hebt, geneest dit uit zichzelf, maar door middel van Reiki versnelt het helingsproces. Reiki kan dus lichamelijke klachten verlichten en kan ik goed inzetten naast de reguliere geneeskunde. Reiki kan ondersteunend werken bij geestelijke klachten en het werkt ontspannend en rustgevend. Woont u binnen een straal van 20 km bij mij vandaan, dan kan ik ook "hands-on" Reiki toepassen.  

 

Tarieven: Reiki huisdier                                                                    Tarieven: Reiki mens                                    Tarief: Combinatie behandeling voor mens en huisdier

Afstandsbehandeling  (± 20 min.)                   € 20,-                            Tafelbehandeling (± 60 min.)       € 50,-            € 70,-            

Hands-on behandeling (± 20 min)                  € 30,-                            Stoelbehandeling (± 45 min.)       € 30,-

Healingboost op afstand (3 x ± 20 min.)       € 55,-                           Afstandsbehandeling (± 30 min.)  € 20,-

 

 

Sanjeevini afstandsbehandeling voor mens & huisdier

Sanjeevini is een spiritueel healing systeem om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te doen ontwaken. Het is gebaseerd op het overbrengen van helende trillingen. Deze trillingen kunnen worden overgebracht via het universum. Het is belangrijk om de trilling geruime tijd zijn werk te laten doen, dit stimuleert het zelf genezend vermogen. Het betreft een afstand behandeling, gedurende één week lang besteed ik ieder dag bewust aandacht aan de ontvanger. Sanjeevinis zijn breed in te zetten voor zowel lichamelijke ziektebeelden als gemoedstoestanden. Op basis van verkregen informatie stel ik de juiste Sanjeevini samen voor u of uw huisdier.  Ik kan op twee verschillende manieren Sanjeevini inzetten. Na een consult communiceren met dieren of na een telefonisch consult van maximaal 30 minuten. Vervolgens maak ik gebruik van de verzendkaart waarbij u of het dier de ontvanger is. De trillingen die het genezend vermogen activeren, worden via de verzendkaart door het universum verzonden naar de ontvanger.

Tarief: 35,-

 

Bach Bloesem mix voor hond & Baas  

Dieren ervaren net als wij mensen soms stress, spanningen, verdriet. Ze kunnen last hebben van hun angstgevoelens of ze vertonen wat minder sociaal gedrag. Bach Bloesems helpen de emoties in evenwicht te brengen. Ze bieden een goede ondersteuning voor tal van problemen. Elk mens en dier is uniek en daarom maak ik een op maat samengestelde Bach Bloesem Mix. Na een telefonisch consult dat maximaal 60 minuten duurt, verwerk ik de informatie en beoordeel op basis daarvan welke Bach Bloesem Mix ik ga samenstellen voor u en/of uw hond. Het is aan te bevelen om 3 maanden lang Bach Bloesem te gebruiken om tot een goede positieve werking te komen. Na het eerste consult kan een kort herhalingsconsult plaats vinden. Ik hoor van u of er veranderingen zijn, zodat ik kan beoordelen of de samenstelling aangepast moet worden. 

Tarieven:

Intake +1ste Bach Bloesem mix   € 45,-

Herhalingsconsult 2de en 3de      € 25,-

 

       

LET OP: DEZE ONDERSTEUNENDE MIDDELEN ZIJN NIET TER VERVANGING VAN EEN REGULIERE (DIEREN) ARTS!